ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ισημερινός: Ελεύθερες οι 2 τουρίστριες που απήχθησαν

Ισημερινός: Ελεύθερες οι 2 τουρίστριες που απήχθησαν

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:50




Ο εφιάλτης δύο τουριστριών, οι οποίες απήχθησαν την Παρασκευή στο Ισημερινό, σε περιοχή του Αμαζονίου όπου δρα μια κολομβιανή εγκληματική οργάνωση στα σύνορα με την Κολομβία, έλαβε τέλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κίτο, οι δύο γυναίκες αυστραλιανής και βρετανικής καταγωγής αντίστοιχα απελευθερώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής από δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού του Ισημερινού.

Οι τουρίστριες που μετείχαν σε μια ομάδα επτά ατόμων -πέντε ξένων τουριστών και δύο ντόπιων- την οποία συνόδευαν ένας οδηγός και ένας ξεναγός, "εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν" από μέλη των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Ζοσέ Σεράτο στο λογαριασμό του στο Twitter.

O Ισημερινός έχει καταγγείλει την παρουσία στις περιοχές της μεθορίου του επικίνδυνων συμμοριών, όπως οι "Μαύροι Αετοί" που θεωρούνται από τις πιο αδίστακτες εγκληματικές οργανώσεις.

Οι συμμορίες αυτές σχηματίστηκαν από πρώην παραστρατιωτικούς μετά τη διάλυση, το 2006, της ένοπλης ακροδεξιάς οργάνωσης AUC (Ενωμένη Αυτοάμυνα της Κολομβίας) που πολεμούσε τους αριστερούς αντάρτες.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger