ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Από τον Ιούλιο η διάθεση των Nintendo 3DS

Από τον Ιούλιο η διάθεση των Nintendo 3DS

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 | 20:40



Από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα η 3DS κονσόλα της Nintendo, ενώ ακόμη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι τιμές που θα πωλείται στην Ευρώπη.

Αρχικά, η κονσόλα θα βγει στα ράφια της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, αρχής γενομένης από τις 28 Ιουλίου και 19 Αυγούστου αντίστοιχα.

To Nintendo 3DS προσφέρει συμβατότητα με τους τίτλους του Nintendo DS, καθώς και το λογισμικό για το Nintendo DSi, ενώ αξιοποιεί ειδική τεχνολογία που επιτρέπει την προβολή 3D υλικού και ο χρήστης μπορεί να απολαύσει εικόνα με βάθος με γυμνό μάτι.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει την ένταση του 3D effect μέσω ενός ειδικού κέρσορα που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της κατασκευής. Ο πειραματισμός της Nintendo με την προβολή τρισδιάστατου περιεχομένου έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια (από τα τέλη του 1980), ωστόσο μόλις πριν από μερικούς μήνες κατάφερε να φτάσει σε κατάσταση μαζικής παραγωγής.

Η παρουσίαση της κονσόλας έγινε στις 15 Ιουνίου του 2010 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Nintendo στην έκθεση E3 και μέσα στις πρώτες ημέρες κατάφερε να πουλήσει πάνω από 400.000 συστήματα μόνο στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη οι πωλήσεις έφτασαν τις 303.000 κονσόλες.

Πηγή: BBC,nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger