ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το... εναλλακτικό Euro

Το... εναλλακτικό Euro

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 | 07:10



Ποδόσφαιρο και γυναίκες είναι ο ιδανικός συνδυασμός για όλους τους άντρες. Με φίλαθλο πνεύμα, απολαύστε τις σέξι εκπροσώπους των 16 χωρών που λαμβάνουν μέρος στο Euro 12 βγάλτε την πρωταθλήτρια!

Ρωσία



Η Irina Shayk είναι βασικά ο λόγος για τον οποίον υπήρξε ποτέ στη Γη το Sports Illustrated. Και θα είναι ο λόγος για τον οποίον οι περισσότεροι δε θα επιτρέψουν ποτέ στον εαυτό τους να συμπαθήσουν τον Cristiano Ronaldo.


Σουηδία



Κακά τα ψέματα, όταν λέμε "Σουηδία" και "γυναίκες" μαζί, αυτό που γενικά μας έρχεται στο μυαλό είναι μια γυναίκα ακριβώς όπως η Victoria Silverstedt, και μοντέλο του Playboy.

Αγγλία



H 23 Daisy Lowe κάνει μόντελινγκ από τα γενοφάσκια της. Το βλέμμα της, οι καμπύλες, της, οι κινήσεις της, τα πάντα πάνω της προκαλούν και καταρρίπτουν τον μύθο της ξενέρωτης Βρετανίδας.

Γαλλία



Αφού στάθηκε δίπά στον Daniel “James Bond” Craig και κέρδισε το παράσημο του “Bond Girl”, η Γαλλίδα Eva Green «παίζει μπάλα» άνετα!

Γερμανία



Η Heidi Klum είναι όλη η Εθνική Γερμανίας μαζί. Σέξυ και δυναμική , είναι σταθερή αξία που λατρεύουμε.


Δανία



Η Caroline Wozniacki είναι μια φανταστική μίξη αν μη τι άλλο.  Δανοπολωνέζα τενίστρια (με πατέρα ποδοσφαιριστή και μάνα βολεϊμπολίστρια, καλημέρα σας) που μοιάζει ντροπαλή και μαζεμένη όσο και ασυγκράτητα σέξι την ίδια στιγμή.

Ιρλανδία



Η Olivia Wilde, μια από τις πιο σέξι γυναίκες στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, προέρχεται από την Ιρλανδία. Και , αν ήταν ομάδα, για πρώτη φορά η Ιρλανδία θα ήταν φαβορί.

Ισπανία



Η δεσποινίς Sara Carbonero είναι η απίστευτα σέξι ρεπόρτερ που έκλεψε την καρδιά του Ίκερ Κασίγιας. Το Ευρωπαϊκό ίσως να μην το παίρνει αλλά δε θα διαλέγαμε καμία άλλη για να το καλύψει.

Ιταλία



Συνάδελφος της Carbonero, η Federica Ridolfi είναι ο λόγος που μετά από κάθε αγωνιστική τα Σαββατοκύριακα ψάχναμε τις δορυφορικές συχνότητες μέχρι να πετύχουμε RAI, και βλέπαμε τα στιγμιότυπα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων .

Κροατία



H Severina είχε τραγουδήσει σε κάποια από τις πιο πρόσφατες Eurovision, αλλά 10 points κέρδισε όταν έγινε το επίκεντρο ενός σκανδάλου με μια sex tape πριν λίγα χρόνια!

Ολλανδία



H Carice van Houten δεν είναι κανά 20χρονο μοντέλο, αλλά την προτιμούμε ως σέξι κοκκινομάλλα μάγισσα Μελισσάνδρη , στο "Game of Thrones" .


Ουκρανία



Η μισή Ουκρανή Mila Kunis είναι η εκπρόσωπος της χώρας που θα μπορούσε κανείς να επιχειρηματολογήσει πως έχει έτσι κι αλλιώς τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.


Πολωνία



Ένα απλό, ξανθό, με γαλάζια μάτια, μεγάλο στήθος και απίστευτα σέξι μοντέλο . Η Joanna Krupa είναι αυτό που χρειάζεται αυτή η διοργάνωση.

Πορτογαλία




Η καταγωγή της Brooke Burke είναι ΙρλανδοΓαλλοΠορτογαλική, οπότε κάπως αυθαίρετα τη διαλέξαμε ως εκπρόσωπο των τελευταίων, αλλά το πραγματικό κέρδος εδώ είναι των φιλάθλων συνολικά.

Τσεχία

.


Petra Nomcova. Παρουσιάστρια , ηθοποιός και βασικά μοντέλο, είναι ότι είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχει βγάλει η Τσεχία – και με φοβερή ευλυγισία!


real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger