ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » «Κοράκι» από την Σουηδία!

«Κοράκι» από την Σουηδία!

Written By "GreekzNews" on Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 | 00:11



Ο Τζόνας Έρικσον συνέχισε τις προκλητικές αποφάσεις κατά της Ελλάδας και δεν υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλτι στον Καραγκούνη σε ανατροπή στο 60'!Αυτό το αστείο παρατράβηξε. Πλέον κανείς δεν μπορεί να πει ότι κάποια πράγματα έγιναν... τυχαία σε αυτό το Euro! Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.
Στην πρεμιέρα κόντρα στους Πολωνούς το «κοράκι» Καρμπάγιο από την Ισπανία... ανακάλυψη κόκκινη στον Παπασταθόπουλο, δεν έδωσε πέναλτι στην Εθνική και ακύρωσε καθαρό γκολ. Στην αναμέτρηση με τους Τσέχους ο δεύτερος επόπτης ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Φωτάκη αυτή την φορά, ο οποίος καλυπτόταν από την άμυνα των αντιπάλων.
Απόψε την δόξα όλων των προηγούμενων ζήλεψε ο ανεκδιήγητος... χειρούργος από την Σουηδία Τζόνας Έρικσον. Στο 60' ο Καραγκούνης έκανε πλάκα στην άμυνα των Ρώσων, ανατράπηκε προ του πορτιέρο αλλά ο... τυφλός διαιτητής είδε «θέατρο» και όχι την παράβαση σε βάρος του άσου του Παναθηναϊκού!
Και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 για τους Έλληνες, μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι θα γινόταν αν έκανε σωστά την δουλειά του αντί να... πνίξει αυτό το πέναλτι!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger