ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Καναδάς: Τραγικό δυστύχημα πριν από συναυλία

Καναδάς: Τραγικό δυστύχημα πριν από συναυλία

Written By "GreekzNews" on Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 | 11:30



Η οροφή της σκηνής που στήθηκε στο πάρκο Downsview του Τορόντο όπου χθες επρόκειτο να δώσει συναυλία το βρετανικό ροκ συγκρότημα Radiohead, κατέρρευσε στη διάρκεια ελέγχου του ήχου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα μέλος της ομάδας των τεχνικών που εργάζονταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το θύμα είναι ένας 30χρονος. Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του. Τρία ακόμα άτομα τραυματίσθηκαν. Ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δυο άλλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Όλοι τους ανήκουν στην ομάδα των τεχνικών που τοποθετούσαν προβολείς και μεγάφωνα στη σκηνή.

Η συναυλία ματαιώθηκε, ενώ έρευνα διεξάγεται για να εξακριβωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της σκηνής για τα οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν κάποιες ενδείξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τραγικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε μια ώρα πριν επιτραπεί η είσοδος του κοινού στο χώρο της συναυλίας, θα μπορούσε να έχει σοβαρότερες συνέπειες εάν ο κόσμος βρισκόταν ήδη εκεί και προκαλείτο πανικός.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger