Υλικά...
½ κιλό ζύμη ψωμιού, 1 κουταλιά σούπας λάδι, 1 κρεμμύδι, μια χούφτα πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι, 1 δεντρολίβανο και φασκόμηλο.
Εκτέλεση…
Χωρίζετε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια που τα ανοίγετε με τα δάχτυλά σας σε μικρές πιτούλες. Μοιράζετε πάνω στις πιτούλες το κρεμμύδι κομμένο ροδέλες, το δεντρολίβανο, τις ελιές, το φασκόμηλο. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και χοντρό αλάτι και ψήνετε τα πιτάκια στο φούρνο στους 200˚C περίπου για 10’.