ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Πράσινο φως» από ΣτΕ για προσλήψεις εποχικού προσωπικού

«Πράσινο φως» από ΣτΕ για προσλήψεις εποχικού προσωπικού

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 | 09:00


Πρόκειται για πΓια κάλυψη των αναγκών στην άρδευση, παιδικές κατασκηνώσεις, βρεφονηπιακούς σταθμούς, κέντρα υγείας κ.ά
Πρόκειται για πΓια κάλυψη των αναγκών στην άρδευση, παιδικές κατασκηνώσεις, βρεφονηπιακούς σταθμούς, κέντρα υγείας κ.ά
Τη σύμφωνη γνώμη του για προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε διάφορες υπηρεσίες έδωσε σήμερα το Συμβούλιο Επικρατείας.
Αναλυτικά ενέκρινε:
- Την πρόσληψη 91 υδρονομέων στο δήμο Αλμωπίας στο νομό Πέλλας, άλλων 33 στο δήμο Σητείας με οχτάμηνες συμβάσεις και ακόμα 21 καθώς και ενός επόπτη άρδευσης στο δήμο Πλατανιά του νομού Χανίων, για τηνη αρδευτική περίοδο μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
 - Την πρόσληψη 59 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις στο δήμο Αμφιλοχίας σχετικά με τις ανάγκες παιδικών κατασκηνώσεων, 20 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις στο αθλητικό καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών του πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού δήμου Βριλησσίων, 14 ατόμων με δίμηνη απασχόληση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης, 6 ατόμων σε παρεμφερές πρόγραμμα του δήμου Παπάγου-Χολαργού, και 6 ατόμων  με δίμηνες συμβάσεις για το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Χίου.
-Την πρόσληψη 9 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις εργασίας προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες δημοτικών βρεφοκομείων της Θεσσαλονίκης, 32 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις εργασίας που θα απασχοληθούν στη δημοτική κοινωφελή επιχείρηση Καβάλας, όπως και 6 ατόμων για τις ανάγκες της ΜΑΔΕΣ (Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Εταιρείας Σητείας) με δίμηνες συμβάσεις εργασίας.
- Την πρόσληψη 15 ατόμων ειδικότητας πωλητών με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας για τις ανάγκες του ταμείου αρχαιολογικών πόρων και απαλλοτριώσεων. Κρίθηκε επίσης ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις να συνεχιστεί η πλήρωση θέσης γενικού διευθυντή του ΟΚΑΝΑ, ενώ απορρίφθηκε αίτημα των εργαζομένων στην αρχαιολογία που ζητούσαν να αρθεί η απαγόρευση προσλήψεων για όλα τα έργα του υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη μνημείων και αρχαιολογικών χώρων που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
Τέλος, ενέκρινε την παράταση έως 6 μήνες των συμβάσεων ορισμένου χρόνου 20 ατόμων που απασχολούνται ως επικουρικό προσωπικό σε διάφορα νοσοκομεία και κέντρα υγείας νησιών του Αιγαίου και αντίστοιχα των συμβάσεων 4 επικουρικών φαρμακοποιών σε ισάριθμα νοσοκομεία της Αττικής.
24h NewsRoom
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger