ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Νάτος, νάτος ο... Πρωθυπουργός!

Νάτος, νάτος ο... Πρωθυπουργός!

Written By "GreekzNews" on Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 | 00:30



Ποιος Σαμαράς, ποιος Βενιζέλος, και ποιος Τσίπρας! Ο Καραγκούνης έστειλε στον... παράδεισο τους Έλληνες με την γκολάρα που έδωσε την πρόκριση!
Τυπάρας. Ηγέτης. Ένας και μοναδικός. Ο μεγάλος αρχηγός αυτής της ομάδας τα... έδειξε! Ξανά. Αυτή την φορά στην Πολωνία. Αύριο στην Ελλάδα έχουμε εκλογές. Ε, και; Ποιος Σαμαράς, ποιος Τσίπρας και ποιος Βενιζέλος; Σοβαροί να είμαστε. Ο Γιώργος Καραγκούνης στην υπ' αριθμόν 120 συμμετοχή του με το εθνόσημο έγραψε ιστορία! Με την απίστευτη γκολάρα του στο 45' χάρισε μία μεγάλη πρόκριση και πλέον έχει κάθε λόγο να ζητήσει την... πρωθυπουργία της χώρας, καθώς έστειλε τους Έλληνες στον παράδεισο!
Ο μέσος του Παναθηναϊκού ήταν ο μπροστάρης σε αυτή την αξέχαστη βραδιά. Θα μπορούσε, αν ο Έρικσον δεν ήταν σε αποστολή, να έχει βάλει τέλος στην όλη ιστορία από το 60'. Όταν πέρασε όλη την άμυνα της Ρωσίας, ανατράπηκε αλλά δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι. Ο «Κάρα» απέδειξε ότι όχι μόνο δεν είναι τελειωμένος αλλά μπορεί ακόμη και στα 35 του να κάνει την διαφορά. Ζει για το ποδόσφαιρο και αυτό συνεχίζει να τον κάνει να δείχνει σαν... έφηβο!
Κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα, δείχνοντας στον πιτσιρικά τον γιο του, Θανάση, που βρισκόταν στις κερκίδες, που πρέπει να μοιάσει όταν μεγαλώσει...
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger