ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Κινδύνεψαν σπίτια στο Ναύπλιο

Κινδύνεψαν σπίτια στο Ναύπλιο

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 | 18:06



Πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγιος Αντώνιος στο Ναύπλιο. Οι φλόγες όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες «έγλυψαν» τις στέγες των σπιτιών.




Για την κατάσβεση επιχειρούν 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη Πεζετέλ και δύο Καναντέρ.





Εν τω μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Αγνάντι Μεσσηνίας που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δασική έκταση. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Υπό μερικό έλεγχο ακόμη μία πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο σε δασική έκταση στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα.

Λαμία: Πυρκαγιές σε Καμηλόβρυση και Σ.Σ. Λειανοκλαδίου

Για δυο πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, λίγο μετά τις 15:00, τρέχουν αυτή την ώρα οι πυροσβέστες στη Φθιώτιδα.

Η πρώτη είναι σε οικοπεδικό χώρο στη Λαμία, λίγο πριν στην διασταύρωση του Σ.Σ. Λειανοκλαδίου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή, όπου έχουν σπεύσει δυο οχήματα από τη Λαμία.



Η δεύτερη είναι σε δασική έκταση με πουρνάρια και χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή της Καμηλόβρυσης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ., από Λαμία και Δομοκό, ενώ σηκώθηκαν και τα δυο αεροπλάνα από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger