ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Γιάννης Αγγελάκας “ταξιδεύει” στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Αγγελάκας “ταξιδεύει” στην Ελλάδα

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 17 Ιουνίου 2012 | 16:40


Η ταξιδιάρα ψυχή του Γιάννη Αγγελάκα δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα ανήσυχα πνεύματα των θαυμαστών του ανά την Ελλάδα, που θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον δαιμόνιο Έλληνα καλλιτέχνη το φετινό καλοκαίρι σε μία σειρά συναυλιών!

Παρέα με τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, ο Γιάννης Αγγελάκας ετοιμάζει τη νέα του δουλειά, μέρος της οποίας θα παρουσιάσει στις live εμφανίσεις της καλοκαιρινής του περιοδείας.

«... Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες...», όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας για το καινούριο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς.

Ο Γιάννης Αγγελάκας πρόσφατα είχε σχολιάσει:
«Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε. Ας το κάνουμε alltogethernow!».

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους.

Στην Αττική θα πραγματοποιηθούν τρεις συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, την Τρίτη 24 Ιουλίου, στο Θέατρο "Αλέξης Μινωτής" στο Αιγάλεω, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και στο Θέατρο Άλσους στο Γαλάτσι, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ενώ εισιτήρια προπωλούνται online στο www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Δείτε το πρόγραμμα των συναυλιών σε όλη την Ελλάδα εδώ.


nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger