ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δίχρονος πέθανε για 39 λεπτά και... αναστήθηκε! (ΦΩΤΟ)

Δίχρονος πέθανε για 39 λεπτά και... αναστήθηκε! (ΦΩΤΟ)

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 | 00:30



Η ιστορία του μικρού Ζακ Χίλαρι μοιάζει σχεδόν απίστευτη, είναι όμως ένα πραγματικό θαύμα.
Το δίχρονο αγοράκι ενώ έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του ξαφνικά έπεσε κάτω σφαδάζοντας από πόνους. Οι γονείς του αμέσως το οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο μικρός Ζακ σταμάτησε να αναπνέει. Λίγο πριν οι γιατροί αποφασίσουν να ανακοινώσουν στους γονείς ότι ο γιος τους είναι πια νεκρός και αφού είχαν περάσει 39 ολόκληρα λεπτά χωρίς ίχνος σφυγμού, ο μικρός Ζακ... αναστήθηκε!
Ο μικρός ήταν συνδεδεμένος στο μηχάνημα και οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους γονείς ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και ότι μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση. Και το θαύμα έγινε! Μετά από 39 ολόκληρα λεπτά η καρδιά του μικρού Ζακ άρχισε να χτυπά και σιγά, αλλά σταθερά ανέρρωνε συνεχώς.
Μάλιστα, αφού συνήλθε, οι γιατροί φοβούνταν ότι η απουσία οξυγόνου για τόσα πολλά λεπτά θα είχε προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες που θα ταλαιπωρούσαν το παιδί σε όλη του τη ζωή. Ευτυχώς όμως ακόμα κι αυτό αποτράπηκε.
Ο Ζακ σιγά σιγά ανέκτησε όλες τις λειτουργίες του και σήμερα είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. «Ήταν καταπληκτικό να τον βλέπω να αναρρώνει. Ένιωθα σαν να έβλεπα ένα νεογέννητο να αναπτύσσεται σε fastforward και από μωράκι να φέρεται σαν 2 ετών αγόρι. Σε χρόνο ρεκόρ έμαθε ξανά να τρώει, να κρατάει το φλιτζάνι του, να μιλάει και να περπατάει», λέει η μητέρα και διηγείται πως όλα ξεκίνησαν στις 26 Ιανουαρίου όταν το παιδί έβλεπε τηλεόραση στον καναπέ. Όταν αυτή έστρεψε για λίγα δευτερόλεπτα αλλού την προσοχή της, στη συνέχεια το βρήκε πεσμένο στο πάτωμα με το πρόσωπό του μπλε και να μην μπορεί να αναπνεύσει.
Παρά τις τεχνητές αναπνοές της ίδιας μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και τρεις ενέσεις αδρεναλίνης που έκαναν στο παιδί στη συνέχεια οι νοσοκόμοι δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν.
«Οι γιατροί μου είπαν πως τα νέα δεν ήταν καλά. Η καρδιά του παιδιού είχε σταματήσει και έπρεπε -μου είπαν- να προετοιμαστώ για τα χειρότερα. Ήταν τρομερό. Όταν το παιδί συνήλθε ρώτησα τους γιατρούς εάν αυτό που είχε συμβεί ήταν φυσιολογικό και μου απάντησαν 'όχι, είναι ένα θαύμα'», δηλώνει η Τρούντι Χίλαρι και λέει πως από δω και πέρα πιστεύει πλέον στα θαύματα!



http://kanapesnews.blogspot.gr/
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger