ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Για προπονητή δίχως πίεση και ρίσκο

Για προπονητή δίχως πίεση και ρίσκο

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 | 22:20



Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα εξαντλήσει τα περιθώρια μέχρι να καταλήξει στο νέο προπονητή, καθώς οι επιλογές δεν είναι λίγες και ο χρόνος δεν πιέζει ασφυκτικά.

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζει τις επαφές για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε, εξετάζοντας κάθε περίπτωση από τις πολλές που έχει στη λίστα της, με προσοχή και δίχως πίεση ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τον Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ που θα έχει συζητήσεις με την Λεβάντε, ενώ θα γίνει ουσιαστική κουβέντα για την προοπτική συνεργασίας και με τον μάνατζερ του Έκτορ Κούπερ.

Σκέψεις γίνονται και για προπονητές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα (εκτός του Κούπερ και οι Σόλιντ, Μπόλονι), αλλά και για Γερμανούς τεχνικούς (Σούστερ, Ντάουμ) που θα έχουν καλή συνεργασία με τον τεχνικό των Ακαδημιών Μπερντ Στορκ, ώστε να υπάρχει κοινή γραμμή στον τρόπο προπόνησης της επαγγελματικής ομάδας και των μικρών. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και στη Γαλλία, ειδικά την περίπτωση του Πιέλ.

Η βασική πληροφορία μας δεν έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες, ότι δηλαδή ο Κούπερ είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή. Αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν...

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει στις περιπτώσεις του Τσάβες και του Μασάδο που τον ενδιαφέρουν, ενώ από την ελληνική αγορά υπάρχει η πληροφορία που δημοσιεύει η εφημερίδα Πρωταθλητής, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον νεαρό χαφ του Πανιωνίου Κολοβό και θα τον αφήσει δανεικό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Για τον Κολοβό όσοι ξέρουν το νέο αίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου λένε ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Απλώς έμεινε αρκετά πίσω ο 19χρονος άσος φέτος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Προς το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται ότι θα είναι απολύτως καλά.

Για Τετάρτη πάει το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ιμπαγάσα, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Μέλμπεργκ για το νέο συμβόλαιο.
Όσο για τα σενάρια περί προτάσεων για Μέγιερι, Χολέμπας αλλά και Μιραλάς, Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός επαναλαμβάνει ότι «δεν υπάρχει τίποτε επίσημο».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger