ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μπλακ άουτ επί ώρες σε δεκάδες περιοχές της Κέρκυρας, βλάβη και σε κεντρική γραμμή

Μπλακ άουτ επί ώρες σε δεκάδες περιοχές της Κέρκυρας, βλάβη και σε κεντρική γραμμή

Written By "GreekzNews" on Τρίτη 15 Μαΐου 2012 | 10:50

Μπλακ άουτ επί ώρες σε δεκάδες περιοχές της Κέρκυρας, βλάβη και σε κεντρική γραμμή


Στο σκοτάδι παραμένουν μεγάλες περιοχές της Κέρκυρας, αφού για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχει βγει εκτός λειτουργίας η κεντρική γραμμή ηλεκτροδότησης Μεσογγής – πόλης της Κέρκυρας.
Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας, πολλά μικρότερης έκτασης προβλήματα αντιμετωπίζει η ΔΕΗ σε ολόκληρη σχεδόν την Κέρκυρα.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Στις 22:30 είχει βγει εκτός λειτουργίας ο κεντρικός αγωγός ρεύματος που συνδέει η Μεσογγή με τον υποσταθμό της Αλεπούς, με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Η αιτίας της βλάβης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και τα συνεργεία της ΔΕΗ εξετάζουν το δίκτυο στο μήκος του για να εντοπίσουν το πρόβλημα.
Χωρίς ρεύμα από κατά τόπους μικρότερες βλάβες, βρίσκονται αυτή την ώρα και άλλες περιοχές, μεταξύ των οποίων οι Χαλικούνας, Παραμώνας, Βαρυπατάδες, Σπαρτίλας, Λόφος Κογεβίνα, Άγιος Προκόπιος, ενώ η βλάβη στη γραμμή του Κανονιού αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 10.
Για άλλη μία φορά, το δίκτυο της ΔΕΗ αποδείχθηκε εξαιρετικά ευάλωτο αφού η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε αργά το απόγευμα την Κέρκυρα, οδήγησε στην κατάρρευσή του σε δεκάδες σημεία, ενώ είναι γνωστή η μεγάλη έλλειψη προσωπικού κυρίως σε τεχνίτες συνεργείων της επιχείρησης, με αποτέλεσμα, παρά την κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαζομένων στον κλάδο, η αποκατάσταση να προχωρά με αργούς ρυθμούς, αναφέρει το corfupress.com.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger