ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Στο Πατριαρχείο το τρόπαιο και οι πρωταθλητές

Στο Πατριαρχείο το τρόπαιο και οι πρωταθλητές

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 | 21:10



Μία υπόσχεση που είχαν δώσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τήρησαν σήμερα οι νέοι πρωταθλητές Ευρωλίγκας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη έχοντας μαζί τους και το βαρύτιμο τρόπαιο. Παρά την τεράστια κούραση από την υπερπροσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής και το ξενύχτι στο διάσημο νυχτερινό κέντρο “Reina” μέχρι τις 6:00 τα ξημερώματα, η αποστολή του Ολυμπιακού δεν μπορούσε παρά να ικανοποιήσει την επιθυμία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, την οποία τους εξέφρασε στα αποδυτήρια ο ίδιος ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου.



Τον περασμένο Οκτώβριο όταν σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού είχε επισκεφθεί το πατριαρχείο είχαν υποσχεθεί στον κ.κ. Βαρθολομαίο πως την επόμενη φορά που ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν στην Πόλη θα επαναλάμβανε την επίσκεψή του. Από την περασμένη Τετάρτη, όμως, όταν η «ερυθρόλευκη» αποστολή προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν στο μυαλό τους, μόνο ένα: αρχικά τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.





Ο ναός του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο έχει επισκευαστεί με έξοδα του αείμνηστου Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της οικογένειας. Στο Πατριαρχείο υπάρχει η προτομή και φωτογραφία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, του παππού του νυν προέδρου της ΚΑΕ.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger