ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παπαρήγα: Κάλεσμα στον λαό για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές

Παπαρήγα: Κάλεσμα στον λαό για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές

Written By "GreekzNews" on Σάββατο 19 Μαΐου 2012 | 17:10

Παπαρήγα: Κάλεσμα στον λαό για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές


Η γγ της ΚΕ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Περισσό, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, απηύθυνε κάλεσμα στον λαό να αναδείξει ισχυρό το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, ώστε το λαϊκό κίνημα να παρέμβει εναντίον όλων των νόμων του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.
Παράλληλα, απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες πολιτικές δυνάμεις και άσκησε κριτική προς τη δεξιά και το μέτωπο της κεντροδεξιάς, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν.
«Το δυνατό ΚΚΕ θα είναι σημαντική δύναμη απέναντι π.χ. σε μια κεντροδεξιά κυβέρνηση που για να νικήσει προχωρά σε μια αντικομμουνιστική υστερία, αλλά απέναντι και σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συμμάχων, που εξαπατά τον λαό, γιατί αυτά που ισχυρίζεται ότι θα κάνει, δεν θα τα κάνει».
Η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι το ΚΚΕ άμεσα μετά τις εκλογές και μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση όλων των όρων του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.
Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση εκτίμησε ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ, ή όποιο άλλο κόμμα, φέρει τέτοια πρόταση νόμου που όμως θα διασφαλίζει την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης και δεν θα έχει «ήξεις-αφήξεις», «δεν έχουμε αντίρρηση να το ψηφίσουμε».
Ωστόσο, εκτίμησε ότι «από χέρι» δεν θα το ψηφίσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και συνεπώς, θα πρέπει το ΚΚΕ να είναι δυνατό μέσα σε μια Βουλή «κατακερματισμένη» και να πετυχαίνει «έστω και ευκαιριακά και σε άλλα ζητήματα, μια πλειοψηφία».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger