ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Η σύσκεψη της Τετάρτης και ο κίνδυνος για άδειο Σινάν Ερντέν

Η σύσκεψη της Τετάρτης και ο κίνδυνος για άδειο Σινάν Ερντέν

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 | 12:20



Την προσεχή Τετάρτη (25/4) θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη η σύσκεψη παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων για τα μέτρα ασφαλείας και όλα τα ζητήματα, που αφορούν την διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας (11 και 13 Μαίου).

Στην σύσκεψη θα αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας, που αναμένεται να είναι αυξημένα, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας οπαδών των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού. Θα συζητηθούν, επίσης, όλα τα οργανωτικά ζητήματα του Φάιναλ Φορ, ενώ οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων θα παραλάβουν τα 1.000 εισιτήρια, που αναλογούν σε κάθε μια.

Οι εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων (που αναμένεται να είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σταυρόπουλος από τον Ολυμπιακό) θα ζητήσουν σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες αύξηση του αριθμού των εισιτηρίων, που τους αντιστοιχούν, καθώς το ενδιαφέρον των φίλων των δύο «αιωνίων αντιπάλων» για το Φάιναλ Φορ είναι έντονο και, επιπλέον, η ενημέρωση από την Πόλη αναφέρει ότι οι Τούρκοι φίλαθλοι αδιαφορούν για την διοργάνωση, λόγω της απουσίας εκπροσώπου της χώρας τους. Συνεπώς υπάρχει κίνδυνος σημαντικό μέρος των κερκίδων του χωρητικότητας 14.535 θέσεων Σινάν Ερντέν να είναι άδειο.

Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς στο γήπεδο, που θα φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ της φετινής σεζόν, αναμένεται να βρίσκονται περίπου 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, 3.000 του Ολυμπιακού και από 1.000 των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger