ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Το φάντασμα της διάλυσης»

«Το φάντασμα της διάλυσης»

Written By "GreekzNews" on Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 | 19:00


Επίθεση στα στελέχη που καταθέτουν τις προσωπικές τους πλατφόρμες, άσκησε ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.
Ο υπουργός τόνισε ότι ο φόβος του ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ είναι ότι πλανιέται το φάντασμα της διάλυσης του κόμματος, όπως διαλύθηκε η Ένωση Κέντρου, αλλά πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξεπεράσει την κρίση, εάν σταματήσουν οι υστερόβουλες σκέψεις και οι προσωπικές φιλοδοξίες των στελεχών.
Τρώμε τις σάρκες μας είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι η αγωνία του είναι πως θα συνυπάρξουν στο νέο ΠΑΣΟΚ, η πρόταση μου είναι, είπε πως θα συνυπάρξουμε και όχι πως θα διαλύσουμε το ΠΑΣΟΚ. Απαιτείται νέα συσπείρωση, μία νέα εθνική στρατηγική και τόνισε ότι πρέπει να μιλήσουμε ξανά για τα όρια της εθνικής κυριαρχίας, τη δημοκρατία, τη δίκαιη κατανομή της ευημερίας και να πούμε πως ο νέος πλούτος θα διανέμεται στο λαό.
«Στη νέα ηγεσία θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν αυθεντίες, το διάδοχο ΠΑΣΟΚ ή θα είναι συλλογικό ή δεν θα υπάρξει» είπε ο υπουργός και τόνισε ότι «θέλουμε πρόεδρο ενός συλλογικού ΠΑΣΟΚ».
Απέρριψε τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη συντηρητική Δεξιά, όπως χαρακτήρισε τη ΝΔ, δεν είναι μεταφυσικό το ζήτημα «νίκη στις εκλογές» και αυτό πρέπει να προτείνουμε. Τα δημοσκοπικά δεδομένα μπορούν να ανατραπούν είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι είναι η ώρα να γυρίσουμε στις πηγές. Με Δημοκρατία, δίκαιο και ανθρωπισμό.
Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ και αυτή είναι η ευθύνη μας απέναντι στον ελληνικό λαό και τη χώρα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger