ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Σημερινούς αγώνες Europa League..

Σημερινούς αγώνες Europa League..

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 | 16:42


Πάμε στοίχημα με ελληνικές ομάδες στο EuropaLeague, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να παίζουν τον επαναληπτικό για τους«32» του θεσμού στην έδρα τους και να διατηρούν καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Ρούμπιν Καζάν, μετο υπέρ του 0-1 του πρώτου αγώνα που του δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.Η διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος φαίνεται ότι επηρέασε τη Ρούμπιν που δενκατάφερε να κερδίσει τον έλεγχο και τις φάσεις του πρώτου αγώνα. Από ελληνικήομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει ποτέ το τρίποντο και με βάση τη φόρμα των «ερυθρόλευκων»στα τελευταία έξι παιχνίδια τους είναι αφμίβολο αν θα τα καταφέρει και τώρα. Οιπαίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτωςδιοργάνωσης, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους. Αν έρθει πάντως γκολαπό τους Ρώσους, ίσως να το περιμένει κανείς στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στοπρώτο τέταρτο της επανάληψης έχουν τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Όσον αφοράτο στοίχημα ποδόσφαιρο φαίνεται να παίζεται στον άσσο με ακριβές σκορ το 1-0και 2-0, αλλά και στο X με ακριβές σκορ το1-1.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ουντινέζε, με καλήψυχολογία μετά το 0-0 στο Φρίουλι αλλά χωρίς κανένα στήριγμα στην ουσία για τοπροβάδισμα. Κακός στην Ιταλία, κουρασμένος μετά το 60’ στο κυριακάτικο ντέρμπιμε τον Άρη, ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια αν θέλει να ζήσει τοθαύμα. Το καλό γι’ αυτόν είναι ότι στα έξι από τα 13 εντός έδρας ευρωπαϊκάπαιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ και στα άλλα έξικανένα. Μόνο ένα ματς με τον Άγιαξ τον ανάγκασε να δεχτεί τρία. Ωστόσο, ηεπιθετική κατάσταση της Ουντινέζε με την απουσία του Ντι Νατάλε δεν τηνεπιτρέπει τέτοια ανοίγματα. Οι Ιταλοί τρέχουν ένα ρεκόρ 1-4-1 στα τελευταία έξιευρωπαϊκά τους ματς και από την έναρξη της φάσης των ομίλων σκοράρουν λιγότεροαπό ένα γκολ ανά αγώνα. Στην Τούμπα ο «δικέφαλος» απέναντι σε ιταλικές ομάδεςέχει ρεκόρ 1-2-1, ενώ και η προϊστορία του με τον σημερινό του αντίπαλο τονευνοεί. Περίεργο παιχνίδι, που αναμένεται στο under,με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το γκολ στο πρώτο τέταρτο, όπως έχει κάνει επιτυχώς σταπερισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του, με το στοίχημα σε ακριβές σκορ 0-0, 1-0,0-1, 0-2 και 1-1 να είναι καλές επιλογές.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger