ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Elisabetta Canalis βρήκε τον έρωτα...

Η Elisabetta Canalis βρήκε τον έρωτα...

Written By "GreekzNews" on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 13:30



Τον έρωτα βρήκε στο πρόσωπο του Steve-O, τηλεοπτικού αστέρα που είναι διάσημος από τη συμμετοχή του στο «Jackass». Μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα να κρύψει τα συναισθήματά της καθώς δεν δίστασε να τον φιλήσει δημοσίως προς τέρψιν των παπαράτσι. Και γενικώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιδεικνύουν τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με πηγές, αυτό που την κέρδισε στον Steve-O ήταν η αίσθηση του χιούμορ του. Γνωρίστηκαν στο πλατό του αμερικανικού Dancing with the stars όπου συμμετείχαν και οι δύο και με τον καιρό ήρθαν κοντά... πολύ κοντά. «Ο Steve κάνει την Elisabetta να γελά κι αυτό είναι η αδυναμία της» ανέφερε πηγή στο Radar Online, σύμφωνα με την Daily Mail.



«Αυτή ήταν η αδυναμία της και στον George Clooney, καθώς της έκανε συνεχώς πλάκες και αστειεύονταν μαζί. Από τότε που ο Steve-O συνήλθε, έχει γίνει ιδιαίτερα ευαίσθητος και σοβαρός, οπότε η Elisabetta είναι ανάμεσα στους δύο καλύτερους κόσμους. Δεν είναι κάτι σοβαρό ακόμη αλλά είναι μαζί. Προσπαθούν να μην τραβούν την προσοχή γι’ αυτό προτιμούν να μένουν σπίτι της να βλέπουν ταινίες και να παραγγέλνουν κάτι απέξω ή πηγαίνουν σε εστιατόρια της γειτονιάς της».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger