ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μέγα πλήθος στα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Μέγα πλήθος στα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 10:05



Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό παρών στα δυο μεγαλειώδη συλλαλητήρια που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια κατά του νέου μνημονίου.



Στην πλατεία Συντάγματος το πλήθος των διαδηλωτών που απέκλεισε το κτίριο της Βουλής για να διαμαρτυρηθεί κατά του μνημονίου ήταν μεγάλο. Σύμφωνα με τις ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και το ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες.

Η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος ήταν αποπνικτική εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης χημικών που έκανε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι διαδηλωτές και να παραμείνουν στους γύρω δρόμους. Από το σύννεφο του καπνού η Βουλή διακρινόταν με δυσκολία.



Το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Μαζική και η πορεία του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε από την Ομόνοια και διέσχισε τη Σταδίου.



Εργαζόμενοι και φοιτητές φώναξαν συνθήματα κατά του μνημονίου. «Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και θα δοθεί σκληρή μάχη αν θελήσουν να εφαρμόσουν τα μέτρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Γιώργος Πέρρος.



Θεσσαλονίκη

Αγωνιστικό παρών έδωσαν και εργαζόμενοι στη Θεσσαλονίκη. Διαδηλωτές κρατώντας ένα φέρετρο διαμαρτυρήθηκαν για την ταφόπλακα που σκέπασε τα εργασιακά δικαιώματα.



real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger