ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Καταλήγει σε Τζιμπούρ!

Καταλήγει σε Τζιμπούρ!

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 14:40


              Ο Αλγερινός φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Πάντελιτς για να ξεκινήσει στην αποψινή «μάχη» του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Ράφικ Τζιμπούρ κερδίζει στο. νήμα τον Μάρκο Πάντελιτς; Με βάση τα όσα άφηνε να εννοηθεί χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δείχνει να καταλήγει στον «τρομοκράτη» για την κορυφή της επίθεσης. Βέβαια, θα έχουν οι δυο τους και μία συζήτηση σήμερα στο ξενοδοχείο.
Το θέμα είναι πάντως ένα. Να καταφέρει ο Ολυμπιακός να επιβάλει τον ρυθμό του στο «καμίνι» της Τούμπας. Αυτό είναι το «στοίχημα» σύμφωνα με τον Βαλβέρδε. Από το πρώτο λεπτό να μπει με σκοπό να σκοράρει και να μεταφέρει το άγχος στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει απουσίες.
Αυτό που έλεγε χθες ο Βαλβέρδε στους παίκτες του ήταν ότι θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τις μακρινές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Όπως επίσης και το ότι η μεσαία γραμμή είναι «όλα τα λεφτά» του ΠΑΟΚ. Εκεί όπου δεσπόζει η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία.
Όσον αφορά στις σκέψεις του για την ενδεκάδα, αυτή τη στιγμή μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Κι ας άφησε να εννοηθεί κάτι στη χθεσινοβραδινή προπόνηση.
Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Χολέμπας.
Στον άξονα θα είναι σίγουρα ο Μανιάτης και πλάι του ένας εκ των Μακούν, Ορμπάιθ ή Μοντέστο. Χθες δοκίμασε τον Μακούν, αλλά τις περασμένες μέρες είχε τοποθετήσει στις προπονήσεις τόσο τον Ορμπάιθ, όσο και τον Μοδέστο.
Μπροστά τους λογικά θα είναι ο Ιμπαγάσα και στις πτέρυγες ο Μιραλάς  και ένας εκ των Καζίμ, Φουστέρ ή Αμπντούν. Μπροστά στην «αιχμή του δόρατος», ο Τζιμπούρ έχει προβάδισμα έναντι του Πάντελιτς.
Σίγουρα η ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά σκόρπισε κάποια χαμόγελα χθες βράδυ στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά ο Βαλβέρδε έσπευδε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας ότι «εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και η δουλειά μας είναι να φύγουμε νικητές από την Θεσσαλονίκη».
Αποφασισμένοι είναι οι παίκτες και αυτό φαινόταν όλη την εβδομάδα. Οι προπονήσεις ήταν σε έντονο ρυθμό και συν τοις άλλοις γυάλιζε το μάτι των ποδοσφαιριστών, δείγμα του ότι έχουν καταλάβει τη σημασία της αναμέτρησης.

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger