ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » «Παίζει καλή άμυνα ο Ολυμπιακός»

«Παίζει καλή άμυνα ο Ολυμπιακός»

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 15:40


              Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε ότι ένα από τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιακού είναι η καλή του άμυνα
Ο άσσος του Παναθηναϊκού, τόνισε πως έχουν υποτιμήσει την ομάδα του Πειραιά όσοι δεν γνωρίζουν, κρίνοντας βάσει ονομάτων και μόνο, ενώ τόνισε ακόμα πως το μεγάλο του προσόν είναι η άμυνα.
«Οι πολλοί, που δεν γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος και κρίνουν βάσει ονομάτων, έχουν υποτιμήσει τον φετινό Ολυμπιακό. Όποιον και αν συναντώ στον δρόμο μου λέει ότι εφέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα πιο εύκολα από ποτέ.
Προσωπικά δεν πέφτω στην παγίδα. Θεωρώ ότι οι τελικοί θα είναι πολύ σκληροί και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει εφέτος ένα μεγάλο προσόν. Παίζει πολύ καλή άμυνα, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους αγώνες και αυτός είναι ο βασικός προσανατολισμός του. Στην επίθεση μπορεί να έχει λιγότερες λύσεις, αλλά η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη δεν μπορεί να σε αφήσει χαλαρό. Ας μην βιαζόμαστε, όμως, να φτάσουμε στους τελικούς.
Την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχτούμε τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες αργότερα, την Κυριακή, θα πάμε στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτά τα ματς είναι η ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά ο Καϊμακόγλου στο "ΒΗΜΑ".

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger