ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αριούσιος οίνος: «Η επιστροφή του μύθου....στην Αυστραλία»

Αριούσιος οίνος: «Η επιστροφή του μύθου....στην Αυστραλία»

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 | 09:10


Πρόσφατα εγκαινιάστηκαν οι εξαγωγές κρασιών της και στις Ηνωμένες Πολιτείες
Πρόσφατα εγκαινιάστηκαν οι εξαγωγές κρασιών της και στις Ηνωμένες Πολιτείες
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μια μικρή οινοποιητική εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε πρόσφατα στη Χίο, κατόρθωσε ήδη να μπει στην αυστραλιανή αγορά -και μάλιστα εντυπωσιακά- με σλόγκαν «Η επιστροφή του μύθου».
Το 2004 περίπου 36 μέτοχοι σύστησαν την εταιρεία. Φύτεψαν δικούς τους αμπελώνες με χιώτικες ποικιλίες και δημιούργησαν ένα οινοποιείο που βρίσκεται στον οικισμό Εγρηγόρος της βόρειας Χίου σε προνομιακό σημείο με θέα στο Αιγαίο. Το οινοποιείο, το πρώτο και μοναδικό της Χίου, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2008 και φέτος εξάγει τα κρασιά του και στην Αυστραλία, μια χώρα από τις πρώτες σε παραγωγή κρασιού παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα εγκαινιάστηκαν οι εξαγωγές κρασιών της και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Πιστεύουμε πως η κρίση δημιουργεί και ευκαιρίες. Στόχος μας είναι η διεθνής αγορά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατορθώσαμε να εξάγουμε τα κρασιά μας σε χώρες όπως η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της «Αριούσιος», Δημήτρης Κεφάλας.
24h NewsRoom
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger