ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Άνοιξε ο δρόμος για Ν. Φιλαδέλφεια!

Άνοιξε ο δρόμος για Ν. Φιλαδέλφεια!

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 | 00:20


              Δεκτή έγινε η τροπολογία, που κατέθεσαν προς ψήφιση 82 βουλευτές, άνοιξε ο δρόμος για γηπέδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έκανε αποδεκτή την τροπολογία που κατέθεσαν 82 βουλευτές, με επικεφαλής τον Γιάννη Βούρο και άναψε... πράσινο για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Με την ψήφιση της τροπολογίας, η ΑΕΚ έχει πλέον τη δυνατότητα να κατασκευάσει αθλητικές εγκαταστάσεις, που θα συνοδεύονται από βοηθητικές εγκαταστάσεις και εμπορικούς χώρους, χωρίς εφαρμογή των περιορισμών του άρθρου 3 του Κτιριοδομικού Κανονισμού.
Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ θα μπορέσει αν το θελήσει και βρεθούν τα κεφάλαια να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.
Για την ώρα και με δεδομένα τα οικονομικά της προβλήματα μόνο εύκολο δεν φαντάζει να βρεθούν τα χρήματα, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως μία τέτοια επένδυση μπορεί να καταστήσει την ΑΕΚ όχι απλώς βιώσιμη, αλλά και κερδοφόρα «εταιρεία».
Την ίδια ώρα η δυνατότητα κατασκευής ιδιόκτητου γηπέδου μετατρέπει την ΠΑΕ ως πολύ πιο ελκυστική για πιθανούς επενδυτές.
Να σημειωθεί πως υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και των «Ελεύθερων Πολιτών».


woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger