ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » "Μισή πρόκριση ήταν ο Ρόι"

"Μισή πρόκριση ήταν ο Ρόι"

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 19:57


    Του Κυρ. Γεωργόπουλου

Λένε ότι σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος του λέει. Όταν, λοιπόν, ο Νίκος Σαργκάνης μιλά με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ρόι Κάρολ αυτομάτως αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Το «φάντομ» μίλησε στoν eniko για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακό που ήταν ο ήρωας της πρόκρισης εις βάρος της Ρούμπιν Καζάν.

-    Πως είδατε την εμφάνιση του Κάρολ;
Ν.Σ.: «Τι να πω; Συγχαρητήρια στο παιδί. Ήταν πάρα πολύ καλός και είχε τεράστια συμβολή στο να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός το εμπόδιο της Ρούμπιν Καζάν.  Νομίζω ότι το 50% της πρόκρισης του ανήκει».

- Όταν έγινε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό  πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν αμφιβολίες λόγω της ηλικίας του.
Ν.Σ: «Αυτή είναι η ιδανικότερη ηλικία για έναν τερματοφύλακα. Πρόκειται για έναν πολύ καλό γκολκίπερ  που προσαρμόστηκε με το καλημέρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

- Ποια απόκρουση του ήταν η πιο δύσκολη;
Ν.Σ: «Σίγουρα η τελευταία, γιατί έπαιζε τραυματίας. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι πλέον έχει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Το λέω αυτό γιατί πιστεύω πολύ και τον Μέγερι».

- Θεωρείτε ότι ο Κάρολ μπορεί να προσφέρει για χρόνια στον Ολυμπιακό;
Ν.Σ.: «Εγώ μπορώ να εκφράσω γνώμη για ό,τι βλέπω αυτή την στιγμή. Αν το παιδί συνεχίσει να είναι σε αυτή την κατάσταση δεν βλέπω γιατί να μην παραμείνει για αρκετά χρόνια στην ομάδα».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger