ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Έχασε βαθμούς, όχι και την αισιοδοξία του

Έχασε βαθμούς, όχι και την αισιοδοξία του

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 15:20


              Παρά την ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-0, στον Παναθηναϊκό δεν έχει χαθεί η αισιοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Η ήττα από τον Λεβαδειακό δεν έχει κάνει την ομάδα του Παναθηναϊκού να χάσει την αισιοδοξία του ότι ο φετινός τίτλος του πρωταθλήματος δεν θα καταλήξει σε αυτούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιμένει να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι Ζέκα και Κουίνσι ύστερα από τους τραυματισμούς τους στο χθεσινό ματς.
Πέρα από αυτό όμως, οι Βιτόλο και Ζέκα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και μέσα στις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει από ποιο ματς θα απουσιάσουν.
Με τη σειρά τους οι Λέτο, Σιμάο και Κατσουράνης έχουν από έξι κίτρινες και αν δεχθούν ακόμη μία θα απουσιάσουν από τους επόμενους δύο αγώνες της ομάδας.
Από τρεις κίτρινες κάρτες έχουν οι Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Καπίνο και Ρούντολφ, οι οποίοι αν δεχθούν ακόμη μία θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής.
Ο πονοκέφαλος για τον Φερέιρα επίσης είναι το πως θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα, καθώς πέρα από το η ομάδα έπαιρνε νίκες με το «φτωχό» 1-0, χθες για πρώτη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει.

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger