ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Με Ιμπαγάσα για την πρόκριση

Με Ιμπαγάσα για την πρόκριση

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 | 19:30



Αν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη (πράγμα διόλου απίθανο) της τελευταίας στιγμής από τον Βαλβέρδε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αυτή τη φορά δεν αποτελεί μια τόσο δύσκολη εξίσωση.

Προς το παρόν στο ερώτημα Ιμπαγάσα ή Μακούν ή και οι δύο μαζί ο Βάσκος τεχνικός προκρίνει την παρουσία του Αργεντινού (μόνο) στο βασικό σχήμα.

Στην τελευταία προπόνηση η πίστη για πρόκριση ήταν διάχυτη και μάλιστα το άγχος απουσίαζε από τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών. Καλό ή κακό αυτό θα φανεί όταν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό του για τον αγώνα που θα σημάνει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Έτσι λοιπόν το προσχέδιο ενδεκάδας είναι πιο καθαρό στο μυαλό όλων συγκριτικά με το χάος που επικρατεί στη Ρούμπιν και που προκύπτει από τη διάθεση του Μπερντίεφ να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τα πλάνα του όσον αφορά στα πρόσωπα και την διάταξη.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού υπάρχου σοβαρές ενδείξεις για το προσφιλές στον Βαλβέρδε 4-2-3-1.

Στα γκολπόστ θα είναι ο Μέγιερι, το κέντρο άμυνας θα αποτελέσουν οι Μέλμπεργκ και Αβράαμ, δεξιά θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης και αριστερά ο Μαρκάνο. Ορμπάιθ και Μανιάτης θα ενσαρκώσουν τον ρόλο των αμυντικών μέσων. Μπροστά τους όπως δοκίμασε και στην προπόνηση ο Βαλβέρδε θα είναι ο Ιμπαγάσα, αλλά για αυτό το σενάριο ας κρατήσουμε μια πισινή. Ο Μακούν ανεβαίνει διαρκώς και ίσως ανταμειφθεί με θέση βασικού στο γήπεδο (μαζί με Ιμπαγάσα, "θυσιάζοντας" τον Ορμπάιθ ). Δεξιά στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστεί ο Φουστέρ και αριστερά ο Μιραλάς με τον Τζεμπούρ να αποτελεί εκ νέου τον παίκτη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την επιλογή των προσώπων προκύπτει το εύλογο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει ψηλά. Αυτό ζήτησε ο Τσινγκούρι από τους παίκτες του προκειμένου να υποχρεώσουν την Ρούμπιν να κάνει το λάθος. Εκεί θα κριθούν πολλά. Από την άμυνα των Ρώσων θα αρχίζει η πίεση. Αν είναι αποτελεσματική ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ (αν είναι και γρήγορο ακόμη καλύτερα). Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στο να μην αφήσει τους Ρώσους να μεταφέρουν το παιχνίδι στα ερυθρόλευκα καρέ και μοιραία θα υποχρεώσει τον Μπερντίεφ να ρισκάρει πολύ προκειμένου να κυνηγήσει το γκολ.

*Τον αγώνα Ολυμπιακός-Ρούμπιν θα μεταδώσει απευθείας στις 22.00 ο Real Fm. Θα προηγηθεί η απευθείας μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ουντινέζε στις 20.00 . Η ειδική εκπομπή για το Europa League θα διαρκέσει μέχρι τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα με όλο το ρεπορτάζ και τα αποτελέσματα από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger