ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » «Τελικός το ματς της Τούμπας»

«Τελικός το ματς της Τούμπας»

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 | 13:55



Σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας του Ολυμπιακού βρέθηκαν χθες ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος σε δηλώσεις του έδωσε το στίγμα για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ντέρμπι της Τούμπας, που θα μεταδώσει απευθείας ο Real Fm την Κυριακή. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τελικό.

Πόσο σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ειδικά σε τέτοιες εποχές, να έχει τη στήριξη των χορηγών του;

Η αλήθεια είναι ότι η Ευρώπη περνάει δύσκολες εποχές, μαζί και το σπόνσορινγκ. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο πλευρές, να υπάρχει αυτή η συνεργασία. Και οι δύο κερδισμένοι από αυτές τις συνεργασίες. Καλό είναι που υπάρχουν.

Ενισχύεται σημαντικά η ομάδα με την απόκτηση του Καζίμ;

Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει. Ψάχναμε πολύ καιρό που να μπορεί να βοηθήσει στα άκρα. Ξέραμε ότι υπήρχαν πολλές προτάσεις, χαιρόμαστε που είναι μαζί μας και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα μας βοηθήσει αρκετά.

Είναι στη νέα λίστα οι Ντιόγο, Κάρολ και Καζίμ στην λίστα της ΟΥΕΦΑ;

Έπρεπε να κάνουμε τρεις αλλαγές και είναι οι τρεις νέοι πάικες που έχουν τοποθετηθεί.

Δύο λόγια για το ματς της Τούμπας;

Είναι ένας αγώνας πολύ δύσκολος, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε. Είναι για εμάς ένας τελικός, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά εμείς πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά. Και για τον ΠΑΟΚ σημαντικό το ματς. Και όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα είναι δύσκολα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger