ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Στα ''πιτς'' Λέτο και Κουίνσι

Στα ''πιτς'' Λέτο και Κουίνσι

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 22:20



Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό στο μέτωπο των τραυματιών. Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Αργεντινού δεν υποχωρούν, ο παίκτης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και με δεδομένο ότι απομένουν δύο προπονήσεις μέχρι το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το ίδιο ισχύει για τον Κουίνσι. Ο Γκανέζος επιθετικός έκανε σήμερα μια μαγνητική τομογραφία και ανάλογα με τα αποτελέσματά της θα κριθεί εάν θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ακόμα και να βγει «καθαρή» η μαγνητική, ο Κουίνσι δεν θα είναι στην ενδεκάδα του αγώνα.

Επομένως ο Φερέιρα θα πρέπει να βρει πάλι τρόπο να καλύψει βασικές απουσίες. Και αν στην επίθεση μπορεί να υπάρξει η επιλογή του φορμαρισμένου Τοτσέ, για το αριστερό άκρο φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερο ζήτημα. Μπορεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να επανήλθε πριν από τέσσερις μέρες στους αγώνες αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Οπότε υπάρχουν δύο πιθανότητες. Η πρώτη να παίξει ο Χάρης Μαυρίας από τα αριστερά. Η δεύτερη να πάει ο Σίλβα Κλέιτον στα αριστερά, να μετακινηθεί πιο μπροστά ο Κατσουράνης και να μπει στο αρχικό σχήμα ο Βιτόλο δίπλα στον Σιμάο.

ΠΗΓΗ: www.pameposrts.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger