ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "Τι θα γίνει θα το πείτε;"

"Τι θα γίνει θα το πείτε;"

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 15:25


Την ανάγκη άμεσης δημοσιοποίησης του ονόματος του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ, ζητά η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, με επιστολή της προς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των Βουλευτών, Ευάγγελο Αργύρη. Τονίζει ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί δεν νοείται να λοιδορούνται άλλο στο βαθμό που αυτό συμβαίνει τις τελευταίες μέρες: "Δε γίνεται να απαξιώνεται η αξιοπρέπεια και το ηθικό βάρος καθενός από τους εμάς", αναφέρει.
Επισημαίνει ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ταλανίζεται εδώ και μερικές μέρες εξαιτίας της αποκάλυψης αυτή, κάνοντας λόγο για πολλά ερωτηματικά που έχουν προκύψει τα οποία η βουλή, όπως λέει, πρέπει άμεσα να διερευνήσει.
"Το γεγονός ωστόσο ότι το όνομα του Βουλευτή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, βάζει συνολικά το πολιτικό σύστημα της χώρας στο στόχαστρο και θίγει σε τεράστιο βαθμό το κύρος του Κοινοβουλευτισμού. Η ανάγκη για δημοσιοποίηση του ονόματος είναι ως εκ τούτου απολύτως άμεση και επιβεβλημένη", υπογραμμίζει και προσθέτει:  "Όσο καθυστερεί, τόσο η ελληνική κοινωνία θα χάνει την εμπιστοσύνη της στους εκλεγμένους εκπροσώπους της, οι δημοκρατικοί θεσμοί θα χάνουν το κύρος και την ισχύ τους, ο πολιτικός κόσμος θα διχάζεται".
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger