ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΗΠΑ: Σάρωσε στη Νεβάδα ο Ρόμνεϊ

ΗΠΑ: Σάρωσε στη Νεβάδα ο Ρόμνεϊ

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 17:50



Μετά την Φλόριντα, την άνετη εσωκομματική νίκη του Μιτ Ρόμνεϊ στη Νεβάδα μεταδίδουν όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης κέρδισε εύκολα την εσωκομματική ψηφοφορία , στο πλαίσιο της διαδικασίας για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Η νίκη του Ρόμνεϊ στη Νεβάδα είναι η δεύτερη συνεχόμενη και η τρίτη στις πέντε πρώτες διαδικασίες του είδους ανά πολιτεία. Ο Ρόμνεϊ, ο οποίος διαθέτει άφθονη χρηματοδότηση και καλή οργάνωση, σάρωσε τους αντιπάλους του Νιουτ Γκίνγκριτς, Ρον Πολ και Ρικ Σαντόρουμ.

Ο Ρόμνεϊ συγκέντρωσε το 47% των ψήφων, σύμφωνα με μερικά επίσημα αποτελέσματα από την οργάνωση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην πολιτεία. Αν και έχει καταμετρηθεί μόλις το 10% των ψήφων τα δίκτυα μπόρεσαν να κάνουν προβολές όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο Λας Βέγκας, την μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Νιουτ Γκίνγκριτς (22%) και ακολουθεί ο Ρον Πολ (19%). Ο Ρικ Σαντόρουμ είναι τέταρτος με 12% των ψήφων.

Από την πλευρά του,  ο Νιουτ Γκίνγκριτς δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον αγώνα του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και προέβλεψε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα καλύψει τη διαφορά του στους εκλέκτορες.


real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger