ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » «Καθαίρεσαν» τον Τέρι από την Εθνική Αγγλίας!

«Καθαίρεσαν» τον Τέρι από την Εθνική Αγγλίας!

Written By "GreekzNews" on Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 | 01:30



Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, η Αγγλική Ομοσπονδία αποφάσισε να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας από τον Τζον Τέρι.
Ο άσος της Τσέλσι αναμένεται να δικαστεί στις 9 Ιουλίου, κατηγορούμενος για ρατσιστική καθύβριση του αμυντικού της ΚΠΡ, Άντον Φέρντιναντ.

Εξαιτίας αυτού, το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της FA, Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν ανακοίνωσε στον Τέρι την απόφαση του Δ.Σ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο της Εθνικής.

Ο πρώην πλέον αρχηγός της Αγγλίας από την πρώτη μέρα που κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, τον περασμένο Οκτώβριο και όσα ακολούθησαν στην υπόθεση με το βίντεο, την έρευνα, την παρέμβαση της CPS (Crown Prosecution Service), δεν είχε αρνηθεί ποτέ να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Είτε για την Τσέλσι, είτε για την εθνική ομάδας της Αγγλίας!

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που από τον Τέρι αφαιρείται το περιβραχιόνιο. Τον Φεβρουάριο του 2010 ο Καπέλο είχε αποφασίσει να τον καθαιρέσει από αρχηγό της ομάδας ύστερα από τις αποκαλύψεις των βρετανικών tabloids για την εξωσυζυγική του περιπέτεια...
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger