ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "Δεν είναι συνέλευση τράπεζας"

"Δεν είναι συνέλευση τράπεζας"

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 14:15


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό, μεα φρομή την απουσία το κου Παπαδήμου από τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων. «Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης όπου ο κ. Παπαδήμος έχει το πλειοψηφικό πακέτο για να έρχεται όποτε θέλει και να μην έρχεται όποτε δεν θέλει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόσθεσε ότι: «Διαρκώς ο κ. Παπαδήμος αρνείται να έρθει στην ώρα του Πρωθυπουργού. Να την καταργήσουμε! Όπως έχουμε καταργήσει και τόσα άλλα πράγματα».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ απάντησε στον υπουργό οικονομικών επισημαίνοντας ότι: «Είπατε ότι η Αριστερά προτείνει να γίνουμε Αλβανία, και αυτή είναι μια φράση που έρχεται από εποχές που εγώ δεν τις έχω ζήσει ευτυχώς, όπου κυριαρχούσε στο δημόσιο λόγο ο αντικομμουνισμός. Εκτιμάτε ότι η βαλκανοποίηση των συντάξεων μας οδηγεί σε μια βιώσιμη κοινωνία;»
Τέλος τόνισε ότι από την κρίση θα βγούμε μόνο με ανάπτυξη και αναρωτήθηκε: «Τι απ’ όλα όσα έχετε αποφασίσει ως τώρα, δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης. Μας βυθίζουν σε μια βαθιά και παρατεταμένη ύφεση».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger