ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έπιασαν τον επιχειρηματία που "έγδυνε" τις επώνυμες!

Έπιασαν τον επιχειρηματία που "έγδυνε" τις επώνυμες!

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 | 18:30



Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον «κοσμικό» επιχειρηματία που «έγδυνε» διάσημες Ελληνίδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο 45χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος, έπεσε στα δίχτυα του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ευρωπαικό ένταλμα.



Ο επιχειρηματίας διώκεται για υπεξαίρεση, απιστία και κατάχρηση χρημάτων που αγγίζει το ποσό των 500.000 ευρώ. Ο Δημήτρης Δρόσος, εντόπιζε τις διάσημες κυρίες και τις «έγδυνε» με το πρόσχημα του σίγουρου κέρδους από εταιρεία στοιχημάτων. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά του 45χρονου για κατάχρηση χρημάτων.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας, το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, η Ιωάννα Παπαδημητρίου και ο Χάρης Σιανίδης είναι μερικά από τα ονόματα που “έμπλεξαν στα δίχτυα” του επιχειρηματία και bon viveur.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η τελευταία μήνυση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και πρώην ιδιοκτήτη ομάδων της Α1 Εθνικής κατατέθηκε στις 31/07/11, όταν εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα, με την κατηγορία της κατάχρησης χρημάτων.


Κείμενο και φωτογραφίες: Espresso
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger