ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 01:35



Διαβάστε τι δήλωσαν μετά της μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» της διοργάνωσης του Europa League ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Κέβιν Μιραλάς, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Βαλβέρδε: «Κλειδί... η νίκη στη Μόσχα»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γεμάτος χαμόγελο υπογράμμισε πως το… κλειδί για την πρόκριση του Ολυμπιακού ήταν η νίκη στη Μόσχα, συμπληρώνοντας πως η… μονομαχία με τη Μέταλιστ θα είναι πολύ δύσκολη.

«Η αλήθεια είναι πως το… κλειδί της πρόκριση ήταν στη Μόσχα, εκεί που παίξαμε πολύ καλά και νικήσαμε. Ήρθαμε στο γήπεδό μας με πλεονέκτημα, αλλά εμείς κατεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο σαν να ήταν το πρώτο ματς 0-0. Η Ρούμπιν ξέραμε πως θα ανοιχτεί και εμείς θέλαμε να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Ευτυχώς καταφέραμε να νικήσουμε και να προκριθούμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στην κάμερα του Ant1, και συνέχισε: «Θα έλεγα πως στο πρώτο παιχνίδι ήμουν πιο ήρεμος, διότι σήμερα τα πράγματα ήταν καθοριστικά για εμάς. Στο πρώτο μέρος ίσως να κλειστήκαμε υπερβολικά, στο δεύτερο μέρος βγήκαμε πιο μπροστά, η αντίπαλός μας μας δημιούργησε και πηγές κινδύνου, αλλά ευτυχώς ο γκολκίπερ μας ήταν εκεί…».

Για την… ψυχή που επέδειξε ο Ρόι Κάρολ, κάνοντας σύγκριση με τον ίδιον όταν και αυτός έπαιζε, (όπως είχε πει και ο Γιόχαν Κρόιφ, ο Βαλβέρδε ήταν και αυτός παίκτης με ψυχή), ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε: «Θα μου άρεσε και μένα, όταν ήμουν παίκτη και τραυματίας να είχαμε την ίδια απόδοση σαν τον Κάρολ. Σκεφτήκαμε πάντως να βάλουμε τον νεαρό Μπάμποβιτς, εφόσον ο Κάρολ δεν μπορούσε να συνεχίσει. Γι’ αυτόν τον λόγο και ο κ. Ράντος πήγε κοντά του για να δει αν μπορεί να παίξει. Εφόσον ο Κάρολ μας είπε ότι μπορούσε, συνέχισε»…

Ερωτηθείς για τους αγώνες με τη Μέταλιστ, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε: «Δεν έχουμε στοιχεία για τη Μέταλιστ. Πρέπει να συλλέξουμε στοιχεία και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Τέλος, δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη για την απόδοσή του, κάνοντας λόγο για ομαδική προσπάθεια: «Ο κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο έχει τον ρόλο του. Κάποιοι για να κόβουν, άλλοι για να οργανώνουν αλλά και να σκοράρουν. Εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να κρίνετε ποιος αξίζει τα πιο πολλά μπράβο».

Μιραλάς: «Μακάρι να το... σηκώσουμε, περήφανοι για Κάρολ»

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν έκρυψε πως στον Ολυμπιακό κάνουν όνειρα για τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ, αποθεώνοντας και τον Ρόι Κάρολ για την προσφορά του στα δυο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν...

«Με τη Ρούμπιν Καζάν κάναμε δυο πολλά ωραία ματς, καταναλώσαμε ενέργεια, άξιζε όμως ο κόπος καθώς πήραμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο διεθνής άσος, ενώ για την απόδοση του Ρόι Κάρολ υπογράμισσε: «Ο Κάρολ έκανε ουσιαστικές επεμβάσεις και στα δυο παιχνίδια, είναι μέλος της ομάδας, και είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτόν».

Ερωτηθείς για τον αγώνα με τη Ρούμπιν τόνισε: «Παίξαμε σοβαρά και είχαμε και άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις ολοκληρώσαμε. Δεχθήκαμε και πίεση, πιο πολύ στο πρώτο μέρος».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση ανέφερε: «Όπως έχω πει ξανά κάθε, κάθε βήμα είναι όλο πιο δύσκολο. Οι αντίπαλοι μας είναι πιο δυνατές ομάδες από εδώ και πέρα. Το σημαντικό είναι πως το πρώτο ματς και με τη Μέταλιστ είναι εκτός έδρας».

Όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει όνειρα στο Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε: «Φυσικά και κάνουμε όνειρα για τη διοργάνωση. Γι’ αυτόν τον λόγο τα δίνουμε όλα, για να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Μακάρι να μπορέσουμε να την κερδίσουμε κιόλας».

Ιμπαγάσα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση»

Σε δηλώσεις του ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Κάρολ αναφέροντας πως δίνει σιγουριά και ασφάλεια στους συμπαίκτες του και έχει σημαντικό μερίδιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρίελ Ιμπαγάσα:

Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο, πως θα παιχτεί η πρόκριση. Σημερα παίξαμε πάρα πολύ καλά πετύχαμε γρήγορα γκολ, ο Κάρολ έκανε σπουδαία απόκρουση,πήραμε την πρόκριση και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ανέφερε:

Η Μέταλιστ είναι ομάδα που περνάει σκοράροντας γκολ. Πρέπει να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και μακάρι να μπορέσουμε να την περάσουμε.

Για το αν γνώριζε ότι συμπλήρωσε πενήντα συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού:

«Δεν το γνώριζα πως ήταν η 50η εμφάνιση μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σημερινή πρόκριση όπως και ο κόσμος».

Για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ανέφερε:

«Η Μέταλιστ είναι ομάδα που περνάει σκοράροντας γκολ. Πρέπει να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και μακάρι να μπορέσουμε να την περάσουμε».

Για το αν υπήρχε εκνευρισμός με την Ρούπιν:

«Όχι, όχι δεν συνέβη κάτι τέτοιο απλά εκείνη την στιγμή η ομάδα δεν μπορούσε να περάσει την μπάλα μπροστά και η Ρούμπιν πίεζε. Μπήκε ο Μακούν όμως και βοήθησε την ομάδα».

Για τον Ρόι Κάρολ:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι η απόδοση του είναι πάρα πολύ καλή, δίνει σιγουριά και ασφάλεια στην ομάδα. Ο κόσμος τραγουδούσε το όνομα του σαν ανταπόδοση για τις πολύ καλές του εμφανίσεις. Η συμβολή του στην πρόκριση είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς απέκρουσε το πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι και κράτησε το μηδέν στον σημερινό αγώνα».

Ορμπάιθ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που έχουμε πετύχει»

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρουμπίν για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, σημείωσε ότι άπαντες στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από αυτό που έχουν πετύχει, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ρόι Κάρολ.

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη από αυτά που έχει πετύχει. Περιμένουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια», σημείωσε αρχικά ο ερυθρόλευκος άσος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Για τον Κάρολ είπε: «Είμαστε χαρούμενοι με τον Ρόι Κάρολ. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την απόδοσή του, του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια. Σίγουρα το γεγονός ότι συνέχισε να παίζει τραυματίας λείχει ότι είναι επαγγελματίας και αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μέταλιστ, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα σε αυτή τη φάση. Περιμένουμε άρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και στη συνέχεια της διοργάνωσης».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger