ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Βόλεϋ: Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Βόλεϋ: Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Written By "GreekzNews" on Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 | 03:40



Η νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν και προηγήθηκε με 2-1 σετ, τελικά ηττήθηκε 3-2 από την Λαμία στο κλειστό του Μετς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ των ανδρών δημιουργεί πρόσθετο πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του «Τριφυλλιού».

Μολονότι προηγήθηκε με 2-1 σετ και με 17-14 στο τέταρτο, τελικά κατάφερε να ηττηθεί στην έδρα του από την αξιόμαχη Λαμία. Ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε, λοιπόν, στον ένα βαθμό και πλέον η θηλιά του υποβιβασμού σφίγγει ολοένα και πιο πολύ...

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν μουδιασμένα, με συνέπεια να χάσουν το πρώτο σετ από την Λαμία με 19-25, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να περάσουν μπροστά με 2-1 σετ, κερδίζοντας με 25-20 το δεύτερο και το τρίτο σετ.

Ωστόσο, στο τέταρτο σετ, μολονότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 17-14, η Λαμία με σερί 7-0 πέρασε μπροστά και πήρε το σετ με 25-21, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και στέλνοντας το ματς στο τάι-μπρέικ.

Στο τάι-μπρέικ έγινε μάχη πόντο-πόντο, με την Λαμία, όμως να ξεφεύγει με τρεις (12-9) σε καθοριστικό σημείο. Οι πράσινοι μείωσαν στον πόντο (11-12), όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον Τσούροβιτς πήγαν στο +3 (11-14) και τελικά πήραν το σετ 15-12, τη νίκη με 3-2 και τους δύο βαθμούς της νίκης.

«Από άποψης προσπάθειας, η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μεγάλη απ' όλα τα παιδιά, αλλά θα το πω για μια ακόμη φορά ότι η ποιότητα της ομάδας μας είναι συγκεκριμένη. Σήμερα παλέψαμε ήμασταν μαχητικοί, φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά πρέπει να ξέρουμε τις δυνατότητες μας», δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης ενώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε από την πλευρά του: «Από τη δυναμική των ομάδων φαινόταν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στα πέντε σετ. Από τη μεριά μας ήμασταν σχεδόν αλάνθαστοι από τα μισά του δ' σετ έως το τέλος του αγώνα και για αυτό κερδίσαμε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη κι οι επόμενες 3-4 αγωνιστικές είναι κρίσιμες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Τα σετ: 2-3 (19-25, 25-20, 25-20, 21-25, 12-15)
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger