ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση στον Σισέ

Διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση στον Σισέ

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 | 13:05



Ένα tweet οπαδού της Λάτσιο με ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια σε βάρος του Σισέ, ήταν ικανό να χαλάσει τη βραδιά του Τζιμπρίλ Σισέ, λίγες ώρες μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΚΠΡ. "Μπάσταρδε νέγρο, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν" έγραψε ο... ακροδεξιών φρονημάτων τιφόζι.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος απάντησε: "Είσαι ηλίθιος. Με προσβάλλεις επειδή έφυγα από την Λάτσιο. Είσαι πραγματικά ηλίθιος".

Στη συνέχεια ο Γάλλος επιθετικός επανήλθε με νέα του ανάρτηση, στα ιταλικά αυτή τη φορά: "Είσαι ένας μ@λ@κ@ς βουτηγμένος στα σκ@τ@. Δεν καταλαβαίνω ανθρώπους όπως εσύ. Είσαι ένας γαμ...νος ρατσιστής".

Ένας άλλος οπαδός της Λάτσιο, έδωσε συνέχεια στα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του πρώην φορ του Παναθηναϊκού, γράφοντας: "Ο Τζιμπρίλ είναι μια μεγάλη μαΐμού", με τον Σισέ να απαντά: "Απ' ό,τι βλέπω έχουμε παρέλαση ηλιθίων σήμερα", συνεχίζοντας με νέα ανάρτηση που έγραφε: "Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτούς τους δύο γαμ...νους άμυαλους. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γαμ...νοι".

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Σισέ να δείχνει εκτός εαυτού από τις ρατσιστικές επιθέσεις.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger