ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στα ασυζήτητα τα μαύρα χρήματα

Στα ασυζήτητα τα μαύρα χρήματα

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 | 14:45


Δ. Κ.
Από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Πολιτισμού και από το Πολιτισμού στο Οικονομικών στέλνουν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη οι αρμόδιοι υπουργοί, χωρίς να μπουν στον «κόπο» να απαντήσουν στην ερώτηση που έκανε ο τελευταίος σχετικά με τη φοροδιαφυγή μέσω δελτίων ΟΠΑΠ και που δεν συζητήθηκε στην Ολομέλεια λόγω κωλύματος του υπουργού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς το προεδρείο για την πολλοστή ακύρωση της προγραμματισμένης συζήτησης.

«Το θέμα σκανδαλίζει την κοινή γνώμη. Εγκληματικές οργανώσεις, δραστηριότητες, ξεπλένουν το «μαύρο χρήμα» που αποκτούν ως προϊόν εγκλήματος μέσω δελτίων του ΟΠΑΠ. Ο γνωστός κ. Καραμπέρης, υπαρχηγός του κ. Βελόπουλου στις περιφερειακές εκλογές στο συνδυασμό «Καθαρές λύσεις, καθαρά χέρια» φέρεται να έχει κερδίσει μέσα σε λίγα χρόνια δύο χιλιάδες διακόσια δελτία του ΟΠΑΠ. Ορισμένες φορές έπαιξε ταυτόχρονα και κέρδισε σε δεκάδες διαφορετικές πόλεις της χώρας. Είναι ο μάγος Χουντίνι!» σχολίασε με χιούμορ ο βουλευτής.

«Ο κ. Βενιζέλος, κύριε Υπουργέ, είναι στις Βρυξέλλες. Ωραία! Όμως εγώ ρώτησα τα υπουργεία Πολιτισμού και Οικονομικών, που είναι συναρμόδια για το θέμα. Και υπάρχουν έξι τον αριθμό! Ερωτώ, λοιπόν, δι’ υμών, γιατί δεν είναι εδώ ο κ. Γερουλάνος; Γιατί δεν είναι εδώ ο κ. Νικητιάδης; Γιατί δεν είναι εδώ ο κ. Σαχινίδης, ο κ. Οικονόμου ή ο κ. Μουρμούρας, που είναι στο οικονομικό επιτελείο και είναι στα κυβερνητικά έδρανα; Γιατί δεν εξουσιοδοτήθηκε να απαντήσει στο θέμα, όπως επιτρέπει και επιβάλλει ο Κανονισμός;» κατέληξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πριν αρχίσεις τη μουρμούρα, άκου πρώτα να σου πω, χθες το βράδυ είχα μπλέξει σ’ ένα γλέντι φιλικό, είχε όμορφες γυναίκες και ξεχάστηκα να ’ρθω…  
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger