ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Ν.Δ. ξορκίζει τον... Λοβέρδο

Η Ν.Δ. ξορκίζει τον... Λοβέρδο

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 13:05



Πάγο στα όποια σενάρια για παράταση του βιου της κυβέρνησης Παπαδήμου αλλά και στις δηλώσεις Λοβέρδου στον realfm 97.8 για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές βάζει η Λ. Συγγρού.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. αντέδρασε λίγες ώρες έπειτα από τη δημοσιοποίηση της κοινής δήλωσης εφτά υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μεταξύ άλλων ζητούν παράταση του χρόνου των εκλογών ώστε «να υπηρετηθούν τα εθνικά συμφέροντα και οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα».

Στη ΝΔ όπως φάνηκε και από τη δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη ξορκίζουν κάθε συζήτηση περί μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ -συζήτηση που άνοιξε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος με τη χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου επιχειρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο να ακυρώσουν και την τελευταία ρητορική του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος επενδύει στο επιχείρημα ότι «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πορεύονται ήδη από κοινού».
«Όσοι μιλούν για παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης ή για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, μιλούν εκ του πονηρού. Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται και θα κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμία κωλυσιεργία ως προς το θέμα των εκλογών από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των ομολόγων για τη νέα δανειακή σύμβαση. Στη ΝΔ διαπίστωσαν πάντως πως από ορισμένους κύκλους εντός ΠΑΣΟΚ έγινε προσπάθεια να ανοίξει συζήτηση για το χρόνο των εκλογών αυτή τη φορά με αφορμή την εξεταστική για την οικονομία στην οποία οι «γαλάζιοι» βουλευτές δεν πρόκειται να συμμετάσχουν.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger