ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Φούλαραν το δικό τους ρεζερβουάρ και το χρέωναν στο ΕΚΑΒ!!

Φούλαραν το δικό τους ρεζερβουάρ και το χρέωναν στο ΕΚΑΒ!!

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 00:20



Το υπέρτατο κόλπο για να έχουν μόνιμα «φουλαρισμένα» τα οχήματα τους, είχαν βρει μια υπάλληλος του ΕΚΑΒ, μια φίλη της και ένας ακόμη άνδρας.

Η 42χρονη, που εργάζεται στο ΕΚΑΒ, πήγαινε στο νοσοκοείο Νίκαιας και παραλάμβανε ένα ασθενοφόρο όχημα. Μαζί της, συνοδηγός ήταν και ένας επίσης 42χρονος άνδρας ή και μια 36χρονη φίλη της, με τους οποίους πήγαινε σε συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά.

Εκεί, αντί να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του ασθενοφόρου, γέμιζαν τρία μπιτόνια με βενζίνη. Το ένα, το άδειαζαν στο ασθενοφόρο, ενώ τα άλλα δύο τα μοιράζονταν η υπάλληλος του ΕΚΑΒ με τους δύο φίλους της.

Επί ένα χρόνο, η 42χρονη, κατάφερνε και ξεγελούσε τους συναδέλφους της, μέχρι χθες όμως, όπου ενημερώθηκε η αστυνομία ότι κάτι δεν πάει καλά, την παρακολούθησαν την ώρα που πήγαινε στο πρατήριο καυσίμων και την είδαν να γεμίζει τα μπιτόνια.

Φυσικά, τα μπιτόνια με την βενζίνη, κάθε φορά αξίας περίπου 120 ευρώ, τα χρέωνε στο ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα η ίδια και η παρέα της, να κινούνται χωρίς να χαλάνε ούτε σεντ για τις μετακινήσεις τους.

Η 42χρονη και ο συνομήλικος της οδηγούνται αυτή την στιγμή στην εισαγγελία.


tnsite.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger