ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Λάτρεις της γιαπωνέζικης κουζίνας Παπανδρέου και Γερουλάνος

Λάτρεις της γιαπωνέζικης κουζίνας Παπανδρέου και Γερουλάνος

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 16:30


Μπορεί οι ώρες που διανύουμε να είναι κρίσιμες και ο κόσμος να αγωνιά αν θα ξημερώσει μια μέρα που θα είμαστε εκτός της Ευρωζώνης, όμως, φαίνεται ότι ακόμα και αυτή τη δύσκολη στιγμή η διάθεση δεν λείπει από τον πολιτικό κόσμο.
Αίσθηση προκάλεσε στους θαμώνες του γνωστού και πανάκριβου γιαπωνέζικου εστιατορίου "QOR" στην Κηφισιά η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου και του Παύλου Γερουλάνου μετά των συζύγων τους.
Τα ζεύγη Παπανδρέου και Γερουλάνου συνέφαγαν, συζήτησαν και πέρασαν μια όμορφη βραδιά, απολαμβάνοντας το ακριβό μενού του γιαπωνέζικου εστιατορίου.
Και όλα αυτά έγιναν λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και με τη συμμετοχή και του Γιώργου Παπανδρέου, στην οποία πιθανότατα θα κριθεί και η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Το γιαπωνέζικο εστιατόριο στην Κηφισιά μετατράπηκε σε φρούριο, καθώς τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν αυξημένα, ενώ οι Παπανδρέου και Γερουλάνος αποχώρησαν αργά το βράδυ, προφανώς ικανοποιημένοι από την περιποίηση που δέχθηκαν από τη διεύθυνση του εστιατορίου.

www.cosmo.gr/
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger