ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Συνεχίζεται το γαϊτανάκι με την ονοματολογία

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι με την ονοματολογία

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 | 18:25



Κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ποσό του 1.000.000 ευρώ που εξήχθη στο εξωτερικό από τον βουλευτή, δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του, διέταξε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης.

Από χθές το βράδυ κυκλοφορούσε έντονα στους διαδρόμους της βουλής πως πίσω από την υπόθεση αυτή βρίσκεται γυναίκα πολιτικός. Κατά την συζήτηση για το PSI, ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές ζητούν να δοθεί τέλος στο θρίλερ με το ποιος είναι ο συνάδερφός τους που «φυγάδευσε» το ποσό του ενός εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.



«Αν μέχρι το μεσημέρι δεν βγει ο συνάδελφος να πει και να δώσει εξηγήσεις, θα πρέπει ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής, να ανακοινώσει το όνομά του. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να κατηγορήσουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να αυτοπροστατευτούμε και αν υπάρχουν και άλλοι να ανακοινωθούν σήμερα», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.



Ευ. Αργύρης: Το ηθικό υπερβαίνει και του νόμιμου

Στο αίτημα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου «να πάψει να υπάρχει ομαδική σπίλωση του πολιτικού κόσμου» και να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που «φυγάδευσε» στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής είπε ότι έχει δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν το πόθεν έσχες της συγκεκριμένης περιόδου, ενώ από το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει να του μεταβιβάσουν τα εμβάσματα που έχουν γίνει στο εξωτερικό. Όπως είπε ο κ. Αργύρης, η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει αφού ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.



Και σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Φ. Πετσάλνικου με τον Πρόεδρο της Αρχής για την καταπολέμηση του «Μαύρου Χρήματος», κ. Π. Νικολούδη, ο οποίος αρνείται σε κάθε τόνο να αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπ. Οικονομικών να το ενημερώσουν αν στις λίστες με τα εμβάσματα που εστάλησαν στο εξωτερικό το 2011 περιλαμβάνονται και βουλευτές.

real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger