ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » "Είναι αντρούκλα ο Ιρλανδός"

"Είναι αντρούκλα ο Ιρλανδός"

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 18:13


Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον Ρόι Κάρολ αναφέρθηκε ο Νίκος Αλέφαντος. Μέσω της στήλης που διατηρεί στο KatiMagiko.gr ο Έλληνας τεχνικός αποθέωσε τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και υπογράμμισε ότι ουσιαστικά η πρόκριση ήταν δική του σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Αλέφαντος στην στήλη του για τον Κάρολ:
Δεν θα περνούσε ο Ολυμπιακός στα 2 ματς με την Ρούμπιν αν είχε τερματοφύλακα τον Κοστάντζο! Τον Κάρολ εγώ τον είχα προσέξει στον ΟΦΗ και είχα πει στη στήλη ότι την ήθελα πολύ αυτή τη μεταγραφή, τον θεωρούσα πολύ καλό γκολκίπερ.
• Είναι ψηλός, στεγνός, αντρούκλα, ΒορειοΙρλανδός ψυχάρα!

• Και είναι γρήγορος, δεν είναι αργός. Πέρα από έμπειρος και γάτος. Είναι έξυπνος, καλός με τη μπάλα στα πόδια, παίζει και λίμπερο. Έχει μυαλό ξουράφι. Πώς αποφάσισε και βγήκε, ρίσκαρε, τον ζύγωσε και του άρπαξε τη μπάλα από τα πόδια χωρίς να κάνει πέναλτι. Τι έπιασε ο άνθρωπος σε όλο τον αγώνα και τραυματίας στο τελευταίο μέρος του ματς. Είναι εκπληκτικός και κάτω απ’ τα δοκάρια.
• Από τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο έλεγα ότι είχαμε μπλέξει με «λαχταρίδη» τερματοφύλακα. Από τα φιλικά είχα δει τι εστί Κοστάντζο. Ο τερματοφύλακας είναι πολύ σημαντική θέση για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή έχουμε καλύτερο τερματοφύλακα από τη Μάντσεστερ! Ο Κάρολ είναι καλύτερος από τον Ντε Χέα. Είναι γκολκίπερ κλάσης.

Η πρόκριση πρώτα είναι του Κάρολ γιατί και στη Μόσχα μπήκε και έπιασε το πέναλτι, και εδώ ήταν σε όλο το ματς φοβερός. Στη Ρωσία βέβαια έπαιξε όλος ο Ολυμπιακός πολύ καλά, εδώ όμως έπαιξε η Ρούμπιν πολύ καλά.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger