ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΦΩΤΟ: 9χρονος πυροβόλησε την 8χρονη συμμαθήτρια του στην τάξη

ΦΩΤΟ: 9χρονος πυροβόλησε την 8χρονη συμμαθήτρια του στην τάξη

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 | 20:12

ΦΩΤΟ: 9χρονος πυροβόλησε την 8χρονη συμμαθήτρια του στην τάξη


Συγκλόνισαν και σόκαραν οι εικόνες του 9χρονου που πριν από λίγα 24ωρα πυροβόλησε 8χρονη συμμαθήτριά του μέσα στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου όπου φοιτούσαν στις ΗΠΑ.
Το παιδί, φορώντας τη γνωστή πορτοκαλί στολή των κατάδικων και με χέρια δεμένα πισθάγκωνα, εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Ουάσινγκτον ως κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας εξ αμελείας.
Όπως αναφέρει το metrogreece.gr, o ανήλικος μαθητής της τρίτης δημοτικού πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθήτρια του στο στομάχι με όπλο που βρήκε σπίτι του.
Το κοριτσάκι διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 9χρονος δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. Από τον φόβο του έτρεμε ολόκληρος, ενώ μετά την απολογία του, την ώρα που έπρεπε να φύγει αγκάλιασε σφιχτά τον μπαμπά του σαν να ήθελε να του πει «μην με αφήνεις».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν και ο πατέρας του μικρού, ο οποίος έκλαιγε συνεχώς, ενώ μόλις βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου ζήτησε συγνώμη από τους γονείς του παιδιού και τόνισε «πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος. Ο γιος μου έκανε ένα τρομακτικό λάθος, αλλά είναι καλό παιδί».
Την ίδια ώρα, οι συμμαθητές των δυο παιδιών είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ έχουν επιστρατευθεί ειδικοί σύμβουλοι για να στηρίξουν παιδιά και καθηγητές.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger