ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Θέλουν 4η θέση στην Renault (photos)

Θέλουν 4η θέση στην Renault (photos)

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 23:50


Την 4η θέση έχει θέσει ως στόχο για φέτος η Renault, που θέλει να αφήσει πίσω της τη Mercedes
Κάτι ο Κίμι Ράικονεν, κάτι το γεγονός ότι στην Renault θέλουν να θυμηθούν πως είναι να είσαι στους καλύτερου, γεννήθηκε η επιθυμία για υψηλούς στόχους φέτους.
Εντάξει, μη φανταστείτε ότι θέλουν ξαφνικά να πατήσουν κορυφή, αλλά βλέποντας και τους υπόλοιπους αντιπάλους πιστεύουν ότι τη Mercedes μπορούν να την αφήσουν πίσω τους.
Ο συνιδιοκτήτης της ομάδας Τζέραρντ Λόπεζ δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Ελπίζουμε να έχουμε ένα δυνατό αυτοκίνητο, δυνατούς πιλότους εκ των οποίων ο ένας είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε μπροστά έχοντας ως ρεαλιστικό στόχο την κατάληψη της 4ης θέσης".
Ο Φινλανδός σταρ της ομάδας, Κιμι Ράικονεν, που επιστρέφει στη Formula 1 ύστερα από τρία χρόνια αποχής δήλωσε:
"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με ό,τι είχα συνηθίσει. Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί, αλλά τα πάντα αλλάζουν. Κάποιοι οδηγοί αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα μέχρι να συνηθίσουν. Πολλά εξαρτώνται και από το μονοθέσιο. Όταν έχεις καλό αυτοκίνητο γίνεται πιο εύκολη η ζωή σου. Έμεινα ευχαριστημένος από τις δοκιμές που κάναμε πριν από μερικές εβδομάδες και όλα βαίνουν καλώς".
Θυμίζουμε ότι ο Κίμι Ράικονεν θα έχει teammate τον Ρομέν Γκροζάν, ο οποίος είχε εκκινήσει σε 9 αγώνες με τη Renault το 2009 χωρίς να πάρει βαθμό.
Εικόνες από την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου:





woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger