ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τα 30 καράτια της Έλενας!

Τα 30 καράτια της Έλενας!

Written By "GreekzNews" on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 12:20



Τρίτη 31 Ιανουαρίου και η Έλενα Παπαρίζου κλείνει τα 30 της χρόνια. Μία δυναμική και εκρηκτική υδροχόος που φέτος γιορτάζει για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια...ελεύθερη και ωραία τα γενέθλιά της.






Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα και έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή. Το 2011 σημαδεύτηκε από το τέλος της σχέσης της με τον Τόνι Μαυρίδη μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 17 ετών και φέτος για πρώτη φορά η Έλενα αντικρίζει τη ζωή μέσα από το πρίσμα της ελεύθερης γυναίκας.



Ο τελευταίος χρόνος ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Ένα χωρισμός, λένε πολλοί, είναι ένας μικρός θάνατος, και για την Έλενα ήταν τέλος της εφηβείας της. Μετά το χωρισμό της αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βρει καταφύγιο στην αγκαλιά της μητέρας της στη Σουηδία.



Η Έλενα όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω. Πάλεψε με τους φόβους και τους δαίμονες της και στάθηκε πάλι όρθια. Επέστρεψε στην Ελλάδα και δέχθηκε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου να πάρει μέρος στην κριτική επιτροπή του Dancing on ice. Μπορεί να δέχθηκε επικριτικά σχόλια όμως δεν σταμάτησε να γελά. Για εκείνην το σόου, ήταν μάλλον κάτι σαν ψυχοθεραπεία.



Τώρα ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια. Μία δεκαετία με επιτυχίες αλλά και πόνο τελείωσε. Μία άλλη ξεκινάει με όνειρα, ελπίδες.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger