ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δημόσια συζήτηση με πολιτικούς την Πέμπτη

Δημόσια συζήτηση με πολιτικούς την Πέμπτη

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 | 14:30


Δημόσια συζήτηση με θέμα: "Υπάρχει τέλος στο «Πωλείται ελπίδα»? Απαντούν οι Πολιτικοί και η Κοινωνία των Πολιτών", διοργανώνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου το Σωματείο ΑΞΙΟΤΗΣ.

Στη συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – δικηγόρος Αντώνης Παπαγιαννίδης θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Πρόεδρος Δημοκρατικής Συμμαχίας, τ. Υπουργός, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ηλίας Μόσιαλος, τ. Υπουργός, βουλευτής Επικρατείας, ΠΑΣΟΚ, Κωστής Χατζηδάκης, τ. Υπουργός, βουλευτής Β’ Αθηνών, Νέα Δημοκρατία, Μάκης Βορίδης*, υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Υπολ. Αττικής, ΛΑ.Ο.Σ. και Νίκος Τσούκαλης, βουλευτής Αχαΐας, Δημοκρατική Αριστερά.

Από την πλευρά της κοινωνίας των πολιτών το παρών θα δώσουν οι κ.κ. Σταύρος Μπένος, Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών ΔΙΑΖΩΜΑ, τ. Υπουργός, Αρίστος Δοξιάδης, οικονομολόγος, Κωστής Μποτόπουλος, συνταγματολόγος, Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και Γιάννης Αναστασόπουλος (πρόεδρος του Σωματείου ΑΞΙΟΤΗΣ)

Το σωματείο «ΑΞΙΟΤΗΣ» είναι ένας επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός φορέας προβληματισμού και διαλόγου, αλλά και έμπρακτης δράσης για την προαγωγή των αρχών και των κανόνων της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και του εκσυγχρονισμού στη δημόσια διοίκηση, στον τομέα των επιχειρήσεων και στην κοινωνία των πολιτών.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger