ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στην «κατάψυξη» η Κρήτη – «Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια

Στην «κατάψυξη» η Κρήτη – «Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 | 11:20



«Δεμένα» στα πλοία παραμένουν τα λιμάνια, καθώς σε ισχύ εξακολουθεί να είναι απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων εντάσεως ως και 9 μποφώρ, που πνέουν στο Νοτιοανατολικό και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο.

Το απαγορευτικό ισχύει μέχρι νεοτέρας, ενώ σε περίπτωση που αρθεί, τα πλοία θα αποπλεύσουν την προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή 21.30 και 22.00.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου παραμένουν τα πλοία "Λευκά Όρη" και "Φαιστός Παλάς" που εκτελούν το δρομολόγιο "Ηράκλειο - Πειραιάς".

Στην «κατάψυξη» η Κρήτη

Χειμερινός θα είναι ο καιρός και σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με παγετό, που τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός. Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια, τις Σποράδες,τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο.

Οι άνεμοι που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φθάνοντας στο Αιγαίο τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ, θα κάνουν το κρύο εντονότερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα νότια πεδινά και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr
real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger