ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Σφαίρα σε φάκελο για τον Φέρντιναντ!

Σφαίρα σε φάκελο για τον Φέρντιναντ!

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 | 12:20



Σε αναμμένα… κάρβουνα κάθεται πλέον η αγγλική Ομοσπονδία, μετά την αποκάλυψη του «Skysports», πως φάκελος με αναγραφόμενη διεύθυνση την κατοικία του Άντον Φέρντιναντ και με περιεχόμενο μια… σφαίρα έφτασε στα γραφεία της ΚΠΡ!!!

Ο άσος της αγγλικής ομάδας ήταν πρωταγωνιστής με τον Τζον Τέρι στον αγώνα πρωταθλήματος με την Τσέλσι και οι δυο ομάδες συγκρούονται και το Σάββατο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αυτό το παιχνίδι είναι μάλιστα το πρώτο των δυο συλλόγων, μετά τη νίκη των «Ρέιντζερς» με 1-0 στις 23 Οκτωβρίου για τη Πρέμιερ Λιγκ, σε αγώνα που είχαμε επεισόδιο ανάμεσα στον Τζον Τέρι και τον Άντον Φέρντιναντ, με τον τελευταίο να κατηγορεί τον αρχηγό της Τσέλσι για ρατσιστική επίθεση προς το μέρος του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι δύο παίκτες δεν έδωσαν τα χέρια, ενώ οπαδοί των «μπλε» έλεγαν ρατσιστικά συνθήματα επιστρέφοντας από το Νόριτς. Το κλίμα ανάμεσα στους δυο συλλόγους από τότε είναι ηλεκτρισμένο και ειδικά στον κόσμο τους και υπάρχει έντονος φόβος για νέα ρατσιστικά κρούσματα και ακρότητες! Έτσι, οι διοικήσεις των δυο ομάδων αποφάσισαν πριν από μερικές να βγάλουν κοινή ανακοίνωση, προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση στον αγώνα των δυο ομάδων το Σάββατο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου.

Μόνο που η αποκάλυψη του «Skysports» δίνει άλλες διαστάσεις στην συγκεκριμένη κόντρα εν όψει και της νέας μονομαχίας των δυο ομάδων!

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger