ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Παζίνι στη θέση του Γουέστ

Ο Παζίνι στη θέση του Γουέστ

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 | 22:20


              Ο Παζίνι πήρε τη θέση του Γουέστ και θα αγωνίζεται την κορυφαία κατηγορία του MotoGP, με μια CRT Aprilia της Speed Master
Η Ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε την είδηση πριν από λίγο και έτσι ο Ιταλός οδηγός που μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξερε αν θα βρει κάποια ομάδα στην Moto2 για να αγωνιστεί το 2012, τελικά θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με τον φίλο του Βαλεντίνο Ρόσι, με τον οποίο προπονούνται μαζί στο ράντσο του "γιατρού" στην Ταβούλια.
O Ματία Παζίνι παίρνει τη θέση του Αντονι Γουέστ που νωρίτερα ανακοίνωσε ότι φεύγει από το αγωνιστικό προσκήνιο αφού δεν βρήκε τις 250,000 € που αναζητούσε για να πληρώσει την ομάδα.
Φαίνεται ότι ο Ματία έχει τους χορηγούς που θα πληρώσουν αυτά τα χρήματα και ίσως και κάτι παραπάνω ώστε να έχει και κάποια αμοιβή για τον ίδιο.
Τελικά γίνεται μεγάλο παζάρι πίσω από τις θέσεις των οδηγών αγώνων της κορυφαίας κατηγορίας και αυτό ίσως να αποβεί κακό μεσοπρόθεσμα. Ο Ιταλός οδηγός πάντως έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα, αν και η απόδοσή του ήταν ασταθής στην μεσαία κατηγορία.

Πηγή: www.motograndprix.gr
woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger